ASFALT TIL GRUNDEJERFORENINGER OG ANDRE PRIVATE KUNDER

Colas sælger asfalt til grundejerforeninger og andre private kunder. Vi har vejhold til alle typer opgaver, lige fra asfaltering af jeres veje, stier og p-pladser, til lapning af huller og andre vedligeholdelsesopgaver.

Privatkunder

Colas rådgiver private bygherrer, grundejerforeninger og boligforeninger, som ønsker råd og vejledning om anlæg og vedligeholdelse af veje, stier, parkeringspladser, legearealer m.v.

Skal vejene i din grundejerforening holde længere?

Alle asfaltbelægninger skal løbende vedligeholdes, så de kan holde i mange år. Hvis du administrerer en grundejerforening eller en boligforening, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Salgsbrochure-Colas-asfalt-ejendomsmessen-2018

Læs vores brochure om holdbare løsninger til veje, stier, p-pladser m.m.

VIL DU HAVE ET TILBUD?

Det tilbyder vi også:

Colas-grundejer_header

Skal vejen have nyt slidlag? Klik og læs om slidlag på villaveje

Colas-vejreparation_header

Skal vejen repareres? Klik og læs om reparationer

Colas_Vandvejen_link3

Vil I undgå vand i kvarterets kældre? Klik og læs om, hvordan I forholdvis enkelt kan  klimasikre jeres vej

PAS GODT PÅ VEJEN OG SPAR PENGE

GODE RÅD TIL GRUNDEJERE I GRUNDEJERFORENINGEN

vejskader

Asfaltbelægninger udsættes for mange påvirkninger der kan skade vejen eller stien. Mange af skaderne kan imidlertid forebygges, nogle af dem endda med enkle midler, som grundejerne i din grundejerforening selv kan klare:

Olieprodukter og kemikalier kan opløse asfalten. Derfor skal spild af disse og andre produkter fjernes fra vejen hurtigst muligt. Anvend fx sand, kattegrus eller et andet sugende materiale.

Trafik, vind og vejr slider langsomt, men sikkert, på belægningen. Hvis belægningen revner, er hullet eller krakelerer, nedbrydes den hurtigt på grund af vandgennemtrængning. Hurtig reparation er derfor vigtig. Også ukrudt og rødder fra planter i belægningen skal bekæmpes med det samme.

Ved lave temperaturer er asfaltbelægningen hård, og ved høje temperaturer er den blød. Når det er varmt, er belægningen derfor særligt følsom over for vridende trafik, især når bilerne holder stille og drejer. Under disse forhold kan bilerne afsætte indtryksmærker eller dækaftryk i den bløde belægning. Vær derfor opmærksom på skader efter perioder med ekstra høje temperaturer.

Hvis der stilles materialer eller køretøjer med støtteben (fx MC) på belægningen, anbefaler vi, at trykket fordeles ved hjælp af plader eller andet egnet materiale.

Skriv til os og og få et uforpligtende tilbud eller klik på kontakt vores eksperter og find en salgs-/tilbudsmedarbejder i det område, hvor du bor.

KONTAKT OS FOR RÅDGIVNING OG TILBUD