VI UDFØRER ALLE TYPER ASFALTARBEJDER TIL JERNBANEN

Colas udfører alle typer asfaltarbejder til jernbanen, fx perroner, overkørsler, gangstier og pladser.

Vi er specialuddannede til at arbejde ved jernbanespor

Vores specialuddannede medarbejdere sikrer, at de særlige krav og sikkerhed i forbindelse med arbejder på og ved jernbanespor overholdes.

Det er altid det samme team af specialister som udfører opgaverne, uanset hvor i landet opgaven er. Det er kundens garanti for kvalitet og høj sikkerhed.

Kvalitet til tiden

Vi ved, at det er et vigtigt parameter for vores kunder, at vi leverer til den aftalte tid, så fremdriften sikres. Derfor lægger vi vægt på en god dialog med vores kunde, så arbejdet udføres korrekt og efter kundens ønsker.

VIL DU HAVE ET TILBUD?
Colas-banearbejde-Fredericia-Havn_400x267

Foto: Fredericia Havn

Efter en brand i 2016 og generel nedslidning af asfalten fik Colas til opgave at udføre nyt spor og overkørsler for Forstas.

NGF Månsson Biogasanlæg

Foto: Nr. Åby Station

Colas har udskiftet slidt og gammel asfalt på Nr. Åby Station på Fyn. Arbejdet var en del af en vedligeholdelsespakke for Forstas.

Colas-banearbejde-Ringe-by_400x267

Foto: Ringe by.

Banen var spærret under udførelse af asfaltarbejdet på jernbanesporene i Ringe by.

Colas-Sporvejsmuseet-Skjoldenæsholm_header3

En historie i jernbanens spor

I 2017 fik Colas ordre på asfalt til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Museet ved Ringsted havde gennemgået en stor renovering og blandt andet fået bygget en tro kopi af Valby Langgade i København.

Colas sørgede for asfaltbelægninger på pladsområder, forbindelsesveje, mellem sporvognssporene og i en vaskehal.

For Colas’ medarbejdere var det en sjov opgave at træde ind i en “tidslomme” , hvor fortove og andre arealer er rekonstrueret efter fotos og minder fra folk, der færdedes i Valby dengang.  Læs mere

Foto: Colas i gang med asfaltering på Sporvejsmuseet Skoldenæsholm

Arbejde ved jernbanespor kræver fleksibilitet

Det vigtigste for os er fleksibilitet. Der kan komme hasteopgaver som kræver at arbejdet bliver udført i weekenden eller om natten, og de opgaver kan komme med meget kort varsel. Det efterlever I som virksomhed og har jeres asfalthold klar til opgaverne.

Det betyder også meget at det er de samme folk på opgaven hver gang, således de ved hvordan de skal gribe opgaven an, og hvilke krav der skal efterleves.Og som en selvfølge at alle asfaltfolkene har de banetilladelser og sikkerhedsgodkendelser som er nødvendige for at udføre arbejdet på banen.

I Forstas hjælper vi Banedanmark og andre selskaber med at vedligeholde jernbanedriften i hele Danmark, og det har betydning for os at I som virksomhed er leveringsdygtige i hele Danmark. Det er altid muligt at komme i kontakt med Colas, og vi får den sparring og rådgivning der er behov for til at løse opgaverne.

Entrepriseleder Klaus Buhl, Forstas.

Skalbjerg-Station-SoMe-Colas-asfalt-på-jernbanen

Asfaltarbejde på Skalbjerg Station.

Få rådgivning og priser på asfaltarbejde på jernbanen

Klik og kontakt os
Vi besigtiger og giver priser på asfaltarbejde på og ved jernbanen.

VI TILBYDER OGSÅ

ASFALT TIL

ALLE FORMÅL

BITUMEN OG

EMULSION

GRUS, STEN OG

RÅSTOFFER

FRÆSNING

RÅDGIVNING