SØGER DU NYT JOB?

Colas Danmark A/S er en af landets førende virksomheder inden for asfaltvejbygning med afdelinger fordelt over det meste af landet. Vi beskæftiger ca. 500 medarbejdere og indgår i den internationale Colas Gruppe med over 50.000 medarbejdere i mere end 50 lande.

KLIK OG FIND LEDIGE JOB

SØG UOPFORDRET

Vi er altid interesserede i at høre fra nye, talentfulde kolleger, som ønsker at arbejde i en virksomhed, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder med de produkter og løsninger vi leverer. Klik nedenfor og send en uopfordret ansøgning.

SØG UOPFORDRET

SØGER DU PRAKTIKJOB, ELLER VIL DU VÆRE VEJ-ASFALTØRLÆRLING?

Skal du i praktik?

Colas tilbyder praktikstillinger til studerende. Vi hører også gerne fra dig, hvis du skal skrive opgave om et emne inden for vores branche.

Hvis du ikke kan finde et ledigt praktikjob, som passer dig, er du velkommen til at søge uopfordret.

SØG UOPFORDRET

Vil du være vej-asfaltørlærling?

Kan du li’ at arbejde udendørs? Og vil du lære at køre asfaltudlægger, tromle og sprøjtetraktor? Så er uddannelsen som vej-asfaltør måske noget for dig.

KLIK PÅ BILLEDET OG LÆS MERE

AFU vejasfaltør 2022 ny

Hvad lærer du i Colas som vej-asfaltørlærling?

Colas vil gerne give dig en bred uddannelse, som du kan bruge til noget.

Klik på billedet og læs mere i vores brochure. Besøg også vores side om vej-asfaltørlærlinge.

Colas—Vejasfaltør_forsidebillede-307×427

DYGTIGE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Dygtige og engagerede medarbejdere er forudsætningen for vores succes. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe rammerne for en god arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling og med mulighed for personlig og faglig udvikling samt samarbejde og deling af viden på tværs.

Vi er en rummelig virksomhed med stor mangfoldighed, og selvom vores branche traditionelt tiltrækker mænd, finder flere og flere kvinder vej til Colas og de mange muligheder for et spændende og afvekslende job.

HVAD SIGER VORES MEDARBEJDERE OM AT ARBEJDE I COLAS?

 • Anders VahlgrenAnders VahlgrenCivilingeniør

  Anders Vahlgren har læst byggeteknologi og arktisk teknologi på DTU. Under uddannelsen var han i praktik i en grønlandsk kommune. ”Som bygningsingeniør ved jeg en masse om beton, men ikke så meget om asfalt. Jeg har derfor haft en stejl indlæringskurve”, siger Anders, der fik sin ilddåb med udlægning af støjdæmpende asfalt på Køge Bugt-motorvejen kort tid efter sin ansættelse på laboratoriet i Glostrup. ”Jeg ønskede mig et job med afvekslende arbejdsopgaver, og i Colas er der ikke langt fra idé til handling. Når vi skal teste et produkt,  foregår det ikke bare i laboratoriet. Vi finder en egnet strækning og laver forsøget i virkeligheden i samarbejde med vores kolleger i entrepriseafdelingen og på udlægsholdene”. Til daglig arbejder han med kvalitetskontrol og har stor kontakt til fabrikker og entrepriseledere. Han er også med til at holde styr på og opdatere Colas’ ca. 150 forskellige asfaltrecepter.

  Læs mere
 • Camilla GræsborgCamilla GræsborgGeolog

  Camilla er med til at holde Colas’ grusgrave i drift. Hun har ansvar for gravetilladelser og råstofansøgninger i virksomhedens grusgrave i hele landet. Man kan derfor ofte se hende ”i marken”, hvor hun er på besigtigelse, på tilsyn med regionen - eller tjekker, hvornår der skal søges nye tilladelser. Det er også hende, der laver miljøkonsekvensrapporter i samarbejde med en ekstern rådgiver.

  -Der er meget at undersøge, når vi søger gravetilladelse. Vi skal fx tage hensyn til flora, fauna, kulturarv og meget mere, inden vi kan grave, forklarer Camilla. -Vi kan også have besøg af digesvaler, som standser gravearbejdet i en længere periode. Biodiversitet har høj prioritet i vores grusgrave.

  Camilla er meget opmærksom på, at det er vigtigt at inddrage naboerne til Colas’ grusgrave, så de kan følge med i, hvad der sker.

  -Dialogen er vigtig, og god kommunikation kan løse mange problemer, inden de opstår, siger hun.

  Hun kan godt li’ det udadvendte arbejde, hvor hun har stor kontakt til kolleger, naboer og myndigheder. Internt arbejder hun blandt andet tæt sammen med chefen for grusgravsområdet og Colas’ miljøchef.

  Før sin ansættelse i Colas arbejdede Camilla som konsulent i Sweco, hvor Colas var hendes faste kunde i 13 år. Det blev med tiden til så mange konsulenttimer, at Colas headhuntede Camilla til et fast job.

  -Det er spændende at arbejde på den anden side af bordet efter mange år som rådgiver. I grusgravene har man en praktisk og lidt mere ”entreprenøragtig” tilgang til jobbet, siger Camilla.

  -Kollegerne har taget godt imod mig. Og jeg kan godt lide, at vi har travlt, men alligevel kan tage os tid til at tage et rundstykke sammen.

  Camilla bor med sin familie tæt på Colas’ fabriksanlæg i Horsens, og fritiden bruger hun på gåture, ture på mountainbike eller en god krimi.

  Læs mere
 • Henrik LaursenHenrik LaursenSalgs- og entrepriseleder

  Henrik har læst på VIA University College Horsens. "Jeg var helt ny i asfaltbranchen og havde ikke erfaring med entreprisestyring. Det har jeg fået i Colas gennem "learning by doing". Det kan jeg godt lide.  Jeg planlægger selv min arbejdsdag og styrer projekterne fra start til slut. På den måde får jeg gode og tætte relationer til vores formænd og kunder.

  Læs mere
 • Daniel JørgensenDaniel JørgensenCivilingeniør

  Daniel Jørgensen er projektchef i Colas, men i 2022 skifter han Danmark ud med Australien. -Mit CV lå i Colas Gruppens interne HR-system, hvor jeg havde tilkendegivet, at jeg var interesseret i mobilitet. Og da vores HR-chef hørte om jobbet, sendte hun mit CV til Colas Australien, som kontaktede mig. Jeg har altid haft en drøm om at rejse ud og lære en ny kultur og nye arbejdsmetoder at kende og få mulighed for at bidrage med det jeg kan, fortæller Daniel, der fik tilbudt jobbet allerede efter første samtale.
  Under de årlige performance- og mål-samtaler (mus) har medarbejdere i Colas også mulighed for at tilkendegive, at de er interesserede i mobilitet. Og hvis man viser interesse, er der mange muligheder i de over 50 lande, hvor Colas er repræsenteret. I det nye job får Daniel nogenlunde samme rolle og jobbeskrivelse som i Danmark. Men samtidig en mulighed for at prøve noget helt nyt. -Den mulighed kunne jeg ikke sige nej til, siger Daniel.

  Læs mere
Colas medarbejdere på Asfaltskolen

I Colas får medarbejdere, som aldrig fik gennemført folkeskolens afgangseksamen, eller som bare gerne vil opfriske deres færdigheder eller dygtiggøre sig, mulighed for undervisning i basale færdigheder som dansk, matematik og IT.

Det ruster medarbejderne til fremtidens job, hvor der stilles større og større krav til uddannelse.

Klik og læs På Asfaltskolen lægger de ikke asfalt

Formand-Anders-Lyhne-Olesen-ironman

Klik og læs Formand om dagen, ironman i fritiden.

Formand Anders Lyhne Olesen fortæller om sit job og sin fritid.

MISSION, VISION OG VÆRDIER

CARE, SHARE, DARE har formet Colas’ identitet og gjort os til den virksomhed vi er i dag. Værdierne kommer til udtryk hver dag, når vores medarbejdere udfører deres job på Colas’ arbejdspladser.

Læs mere om vores vores mission, vision og værdier – og hvordan  #care #share #dare kommer til udtryk i vores handlinger.

Hvis du har spørgsmål til stillingsopslag eller blot vil høre mere om Colas som arbejdsplads, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores HR-afdeling:

Stine-Nicholson-2018 web

Stine Nicholson

HR-chef

stn@colas.dk
2911 0596
Stine-Nicholson-2018 web
Stine Nicholson

HR-chef

Stine er HR-chef i Colas Danmark. Hun beskæftiger sig med rekruttering og HR.

2911 0596
Colas Danmark A/S, Industrivej 27, 8800 Viborg
Sanne-Hagemann-2014-large

Sanne Hagemann

HR Business Partner

sha@colas.dk
2710 7070
Sanne-Hagemann-2014-large
Sanne Hagemann

HR Business Partner

Sanne er en del af HR og løn. Hun beskæftiger sig med rekruttering og HR.

2710 7070
Colas Danmark A/S, Fabriksparken 40, 2600 Glostrup
Julie-Sofie-Clausen-2022-web

Julie Sofie Clausen

HR Business Partner

juliesofie.clausen@colas.dk
6025 2850
Julie-Sofie-Clausen-2022-web
Julie Sofie Clausen

HR Business Partner

Julie er en del af HR og løn. Hun beskæftiger sig med rekruttering og HR og holder til på Meteorvej 16 i Horsens

6025 2850
Colas Danmark A/S, Meteorvej 16, 8700 Horsens