ASFALT TIL PARKERINGSPLADSEN

En præsentabel og velindrettet parkeringsplads med gode og brugervenlige forhold spiller en vigtig rolle for mange virksomheder, offentlige institutioner, skoler og hospitaler. Colas har mange års erfaring med at udlægge asfalt på både nyanlagte og eksisterende parkeringspladser. På denne side kan du læse mere om asfaltering af parkeringspladser.

Find en asfaltløsning der passer til dine behov

Uanset om du skal etablere en ny parkeringsplads eller skal renovere din eksisterende parkeringsplads, kan du regne med Colas som din samarbejdspartner. Vi har ekspertisen og kan hjælpe dig med at finde en løsning, som tager højde for netop dine ønsker.

Vi fremstiller og udlægger alle typer asfalt, herunder permeabel asfalt, som er udviklet til at håndtere store mængder regnvand, og farvet asfalt, som ofte anvendes på parkeringspladser til at markere bestemte vejbaner.

Vi servicerer både private og offentlige virksomheder. Og har du særlige ønsker til din parkeringsplads, kan vi hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Vi reparerer alle typer skader på din parkeringsplads

Colas kan udbedre alle typer skader på din eksisterende parkeringsplads. Typiske skader er huller i slidlaget og slidte vejstriber.

De primære årsager til skader på parkeringspladser er almindelig slitage, skader fra regnvand og frost, eller at den eksisterende belægning ikke er dimensioneret til tung trafik.

Når skaden opstår på din parkeringsplads, er det afgørende at udbedre den hurtigt, så skaden ikke forværres. Hvis der først trænger vand gennem revner eller huller i slidlaget, kan det ødelægge bærelaget og gøre reparation og genopbygning meget dyr. Med vores erfarne reparationshold kan vi hurtigt og effektivt udbedre alle typer skader, lige fra store huller til mindre revner.

Læs også om revneforsegling

Case: Ny parkeringsplads til Bauhaus

I oktober 2019 udlagde Colas asfalt på Bauhaus Gladsaxes nye kundeparkeringsplads og lastvognsareal på tilsammen 9.200 m2. Arbejdet er udført i forbindelse med færdiggørelsen og åbningen af Bauhaus’ nyeste byggevarehus i Danmark.

Colas har udført arbejdet løbende og færdiggjorde de sidste 4.400 m2 lastvognsareal torsdag, fredag og lørdag ugen før åbningen den 11. oktober.

Vi har udlagt et 8 cm tykt bærelag på parkeringsarealet, mens lastvognsarealet har fået et tykkere bærelag på hele 12 cm, som kan modstå trykket fra de tunge køretøjer. Til sidst fik det samlede areal et 3 cm tykt slidlag. Du kan læse hele casen på denne side.

Læs også om opgradering af vinduesproducenten VELUX' parkeringsanlæg i Hørsholm

Kontakt os og få et godt tilbud i dag

Colas er altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.  Tag kontakt til os ved at klikke på det røde ikon nedenfor og beskriv din opgave, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du kan også kontakte vores afdeling tættest på dig ved at gå ned til bunden af siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD

BROCHURE OM ASFALT

I vores brochure om asfalt kan du læse meget mere om asfalttyper og vedligehold af vejen.

Klik på billedet herunder for at åbne brochuren om asfalt som pdf:

Colas-Asfaltbrochure_v2_web-1

HOLDBARE LØSNINGER - TIL SMÅ OG STORE OPGAVER

Læs også vores brochure om holdbare løsninger til veje, stier, p-pladser og meget mere.

Klik på billedet herunder for at åbne brochuren som pdf:

Salgsbrochure-Colas-asfalt-ejendomsmessen-2018

HVILKEN TYPE ASFALT SKAL DU BRUGE TIL ASFALTERING?

Colas-baerelag_link

Bærelag 

Bærelaget er det nederste lag i en asfaltopbygning. Det bærer og fordeler trykket fra trafikken, så der ikke sker en overbelastning af underbunden.

Colas-slidlag_link

Slidlag 

Slidlaget er det øverste lag i en asfaltopbygning, som skal skabe god friktion og samtidig sikre de underliggende lag mod direkte trafikbelastning, vand og frost

Colas-stoejdaempende-asfalt_link

Støjdæmpende asfalt 

Støjdæmpende asfalt er en slidlagstype med mindre stenstørrelser og en mere åben struktur, som reducerer støjen fra dækkenes friktion mod vejen.

Colas-farvet-asfalt_link

Farvet asfalt 

Farvet asfalt er et slidlag i andre farver end sort, som anvendes til fx cykelstier og sportsarealer eller til udsmykning.

Colas-asfalt-til-landbrug_link4

Asfalt til landbrug 

Asfalt til landbrug har en stor modstandsdygtighed over for nedsivning af ensilagesaft og husdyrgødning og er derfor velegnet som bund i siloer m.m.

Klimavej-Hedensted-permeabel-asfalt-Colas_link

Permeabel asfalt (drænasfalt)

Colas kan levere forskellige løsninger til afledning af vand fra overfladen, herunder permeabel asfalt (også kaldet drænasfalt).

Se vores prislister
SE VORES PRODUKTKATALOG
Se sæsonåbning for vores fabrikker

Vidste du...

at asfalt kan genanvendes 100%, og at vi genbruger fejesand, flyveaske og slagger i produktionen.

Læs mere her

Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med valg af asfaltprodukter og asfaltering, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os

VI TILBYDER OGSÅ

GRUS, STEN OG

RÅSTOFFER

BITUMEN

OG EMULSION

GENANVENDELSE

FRÆSNING

RÅDGIVNING

Denne side er anmeldt af: Aalborg Lufthavn Rating 5/5