VORES MISSION, VISION OG VÆRDIER

I Colas planlægger, udfører og vedligeholder vi infrastruktur og bringer vores ekspertise og evne til at udvikle innovative produkter og løsninger i spil.

Colas Island
Colas-Gruppen-medarbejdere-600×400

Vores mission

Colas Gruppens mission er at planlægge, udføre og vedligeholde transportinfrastruktur gennem lokalt forankrede virksomheder over hele verden.

Vores vision

Det er vores ambition og vision at være ledende inden for innovative infrastrukturløsninger og fremme tiltag, som har fokus på miljø og energi, blandt andet gennem vores materialevalg, genanvendelse og biodiversitet.

Vores formål

Vores formål er at gøre det nemmere for mennesker at mødes via god infrastruktur – nu og i fremtiden.

VORES VÆRDIER

CARE, SHARE, DARE

CARE, SHARE, DARE har formet Colas’ identitet og gjort os til den virksomhed vi er i dag. Værdierne kommer til udtryk hver dag, når vores medarbejdere udfører deres job på Colas’ arbejdspladser.

CARE – at leve side om side

Respekt og omtanke er en af Colas’ grundlæggende værdier. Vi er drevet af den samme pligt til at udvise respekt og omtanke, uanset om det gælder vores selvagtelse eller respekt og omtanke for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, vores miljø og omgivelser. Derfor har det høj prioritet for os at have en etisk adfærd og passe på dem vi arbejder sammen med.

CARING
handler først og fremmest om at være et godt eksempel, lytte til andre og skabe rammerne for, at alle medarbejdere kan udtrykke sig åbent og udvikle sig.

CARING
er at omsætte vores forpligtelser til handlinger i forhold til virksomhedens sociale, samfundsmæssige og miljømæssige ansvar (CSR).

CARING
er at gøre vores bedste for at opfylde vores kunders behov.

SHARE  at nå længere – sammen

I Colas tror vi på, at mangfoldighed blandt vores medarbejdere og samarbejde på tværs af faggrænser er kilden til udvikling og nye ideer.

SHARING
handler om at skabe de bedste rammer for teamwork ved at fremme tillid, ansvar og solidaritet.

SHARING
opfordrer til at dele knowhow fra generation til generation og stille sin ekspertise til rådighed for koncernen og dens kunder, samarbejdspartnere m.fl.

SHARING
betyder at engagere sig i koncernens projekter og ”onboarde” medarbejdere, så alle føler, at de er en del af Colas.

DARE – at løse udfordringer sammen

Grundlaget for Colas’ virksomhedskultur er innovation og pionerånd. Vi drives af at udforske nye områder og genopfinde os selv. Det er årsagen til, at det i Colas altid vil være muligt at teste og gennemføre nye ideer og initiativer som skaber værdi.

DARING
er at opfordre til initiativ.

DARING
handler om at give alle en mulighed for at løse udfordringer.

DARING
er at skubbe grænserne for hvad der er muligt.

Etik

Colas Gruppen indgår i Bouygues Group, hvor etik og integritet er en vigtig grundpille for koncernens værdier.  Bouygues etiske kodeks og antikorruptionskodeks (Code of conduct) omfatter alle virksomheder i Colas Gruppen, herunder Colas Danmark A/S.

Du kan læse om Colas’ arbejde med CSR i vores CSR-rapporter.

Vejbygger i mere end 50 år

Innovation ligger i Colas’ DNA. Colas blev grundlagt i 1929/1930 for at løse en ny udfordring:

Udnyttelsen af en patenteret og banebrydende opfindelse: bitumenemulsion kaldet Cold Asphalt.

Vi har gennem årene bevaret vores pionerånd og udviklet vores forretningsområder, produkter og løsninger. Vi tænker stadig som pionerer. Derfor er vi i stand til at udvikle os. I dag og i fremtiden vil vi fortsat udvikle innovative produkter og løsninger, som imødekommer et voksende og foranderligt behov for mobilitet med fokus på et renere miljø.

Læs Colas Danmark A/S’ historie

Colas-gammel-tromle-600×400

Transparent kommunikation

Som moderne virksomhed lever vi af at kommunikere med vores omverden. Vi ønsker at være åbne om det vi gør og den måde vi gør det på. Vi åbner jævnligt dørene til vores fabrikker, grusgrave, værksteder og laboratorier over hele landet og inviterer naboer, skoler, samarbejdspartnere og medarbejderne og deres familier indenfor.

Colas-Åbent-hus-i-Nørresundby_header-3
Colas-Åbent-hus-Nørresundby_header-4