Projekbeskrivelse

ASFALTBELÆGNINGER PÅ SPORVEJSMUSEET SKJOLDENÆSHOLM

I november 2017 fik Colas ordre på udførelse af asfaltbelægninger i Sporvejsmuseet Skjoldenæsholms nyrestaurerede omgivelser.

Sporvejsmuseet ved Ringsted har de sidste par år gennemgået en stor renovering af eksisterende bygninger og har fået bygget en tro kopi af Valby Langgade (Valby i København) med butiksmiljø som “dengang sporvognene var i drift”.

Sporvejsmuseet har også fået ny værkstedsremise til reparation af alle museets fine sporvogne, og der er bygget en stor ny hal til udstilling af busser, lige fra den første hestetrukne vogn til de sidste HT-busser.

Fortovene og alle udenomsarealer er frit rekonstrueret efter fotos og minder fra folk der færdedes i Valby dengang. Det er kort sagt som at træde ind i en tidslomme, når du besøger Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm.

OPGAVE MED VOKSEVÆRK

Opgaven bestod som udgangspunkt i udførelse af ca. 3.000 m² asfaltbelægninger på pladsområder, forbindelsesveje og imellem sporvognssporene. Men i løbet af udførelsesperioden voksede opgaven til ca. 4.000m², da museet ønskede vaskeplads til museets busser og andet grej.

Om opgaven og samarbejdet siger museumsleder og formand for Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, Michael Lund:

Tak for hvad vi betragter som særdeles veludført arbejde. Det ser bare rigtig godt ud. I har været en fornøjelse at arbejde sammen med og har haft en meget professionel tilgang til det hele.

Læs mere om Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm her

Colas-Sporvejsmuseet-Skjoldenæsholm_header3
Colas-Sporvejsmuseet-Skjoldenæsholm_header1
Colas-Sporvejsmuseet-Skjoldenæsholm_header2