Projekbeskrivelse

OMBYGNING AF PARKERINGSPLADS OG ETABLERING AF CYKELSTI FOR JYLLINGE NORDSKOLE

Jyllinge-Nordskole-parkeringsplads-og-cykelsti-udført-af-Colas_web600x400

Foto: Ombygning af parkeringsplads og ny cykelsti på Jyllinge Nordskole blev udført i sommerferien 2023.

Jyllinge-Nordskole-parkeringsplads-og-kys-og-farveli-udført-af-Colas_web600x400

Foto: Af hensyn til trafiksikkerheden for børnene på Jyllinge Nordskole har skolen også fået et “kys-og-farvel”-område.

Colas har ombygget 2.500 m2 parkeringsplads og etableret cykelsti og “kys-og-kør”-område for Jyllinge Nordskole i Roskilde Kommune.

Projektet blev udført som hovedentreprise og omfattede bl.a. planlægning og forberedelse med bygherre, Roskilde Kommune, forhandling med underentreprenører og byggestyring.

Projektbeskrivelse for Jyllinge Nordskoles nye parkeringsplads og cykelsti

De indledende opgaver omfattede afspærring og skiltning af arbejdsområdet, rydning af eksisterende cortenstålbede med træer og buske og flytning af eksisterende lysmaster og brostensoverkørsler i parkeringspladsens ind- og udkørsel. Desuden blev der udført udjævningsfræsning af eksisterende asfalt.

Udover ombygning af p-plads omfattede projektet etablering af ny cykelsti, nye granitkantsten og belægningssten og opbygning af ny bund i de eksisterende bede med bundgrus og GAB-asfalt. Desuden etablering af nye vejbrønde for ekstra afvanding og udskiftning af alle eksisterende riste og dæksler.

Projektet blev afsluttet med udlægning af i alt 2.500 m2nyt slidlag og etablering af striber til nye parkeringsbåse og “kys-og-kør-området” samt levering og opsætning af diverse skilte.

Projektet blev udført i skolens sommerferie og stod klar til første skoledag efter ferien.

-Det var et spændende projekt, og vi havde et godt samarbejde med både brugerne, Jyllinge Nordskole, og bygherre, Roskilde Kommune, fortæller projektchef Andreas Reimers Knudsen fra Colas, der var ansvarlig for hovedentreprisen.

Læs også Colas opgraderer parkeringsplads for VELUX

Læs også Parkeringsplads klar til Dronning Margrethes besøg