Projekbeskrivelse

 FORSEGLING AF ØRSTA-VOLDA LUFTHAVNENS HOVEDBANE

Belægning forseglet med Colas Active Sealing på blot to dage

Colas Active Sealing forseglede en belægning på 35.000 m2 i Ørsta-Volda lufthavnen i juni 2018. Arbejdet blev udført på blot to dage.

Colas Active Sealing er særligt velegnet til lufthavne. Specialforseglingen stopper stentab og bremser nedbrydningen af belægningen, og de høje krav til friktion overholdes.

Specialforsegling forlænger belægningens levetid

Lufthavnen i Ørsta-Volda har en belægning af tæt asfaltbeton med fræsede drænriller fra 2008, som lufthavnen ønskede at forlænge levetiden på. Inden forsegling af hovedbanen blev belægningen grundigt rengjort med en højtryksspuler. Herved løsnes og fjernes al snavs i belægningen, som efterlader den ren og klar til forsegling.

Herefter blev belægningen behandlet med vores forsegling, som blev fordelt med spredebiler på området og en håndsprøjte for at sikre os, at kvaliteten var i top. Afslutningsvist spredte vi fint stenmel ud på det nyforseglede område. Stenmel er med til at genopbygge den tabte mørtel, som holder stenene sammen.

Læs mere om Colas Active Sealings specialforsegling.

Samarbejde med Avinor A/S

Colas Active Sealing har en vedligeholdelseskontrakt med Avinor A/S, som har ansvaret for 45 lufthavne i Norge. Foreløbig har vi været med til at forbedre og forlænge levetiden på belægninger i over 20 lufthavne.

Ørsta-Volda-lufthavn-Norge_Colas-Active-Sealing

Ørsta-Volda Lufthavn, Norge.

Ørsta-Volda-lufthavn-Norge_Colas-Active-Sealing_
Ørsta-Volda-lufthavn-Norge_Colas-Active-Sealing..