TOUR DE FRANCE PÅ – OG OMKRING – COLAS-ASFALT

skurvogne-ovenfra

Parkens Fan Village

På vores byggeplads Fan Village ved Parken i København bød Colas turen velkommen med bannere på taget af skurvognene.

Colas havde i hovedentreprise for Parken Sport & Entertainment fået til opgave at ombygge området bag B-tribunen til en ny Fan Villa for F.C. Københavns fans. Arbejdet omfattede udlægning af ca. 6.000 m2 asfalt, kabelnedgravning m.m., og det skulle nøje planlægges indenfor en kort tidshorisont mellem to fodboldkampe. Undervejs kom Tour de France-arrangementet så også til Øster Allé og lukkede byggepladsen et par dage. Men den 12. august var Fan Village klar til den officielle indvielse, inden den første Superligekamp!

byggepladsskilt

Da enkeltstarten forløb i København kunne cykelryttere og tilskuere spotte Colas’ byggepladsskilt ved Parken.

klargøring-af-lejre2

På Lindenborgvej i Lejre Kommune klargjorde Colas vejen til cykelrytterne i dagene op til turen.

Læs også Pumptrackbane i Roskilde

Colas-asfalt

Da turen startede ud på dansk grund, havde både cykelryttere og tilskuere rig mulighed for at hilse på Colas-medarbejdere og nyde godt af colas-asfalt.

Læs også Cykelrute i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Historisk begivenhed

Den første weekend i juli var historisk for alle danske cykelfans, da Tour de France havde sin store afgang fra den danske hovedstad. I løbet af de tre etaper har både cykelryttere og cykelfans gået, stået, set på og cyklet på arbejde, som Colas Danmark har udført gennem tiden.

Fra broen på Fredensgade i København, til udkigspunkter fra FCK’s Fan Village, til Danmarks længste allé i Lejre Kommune, og forbi store områder med asfaltarbejdere på arbejde omkring Kolding, har Colas Danmark været repræsenteret.

Mens cykelrytterne for længst er nået til Frankrig, kan vi her i Danmark se tilbage på de storslåede begivenheder og det solide arbejde, der er blevet udført af de orange ”uniformer” på tværs af landet.

Herunder kan du se nogle billeder af klargøring af turen, turruten og Colas’ byggeplads ved Parken i København.

Colas udfører alle former for fræsning og asfaltarbejde i hovedentreprise eller underentreprise.

Kontakt salgs- og kundechef Martin Martedal på 40346560 eller mam@colas.dk, hvis du vil høre mere om Fan Village-projektet eller andre projekter.

ledrebrogalle

Cykelrytterne kørte bl.a. på Danmarks længste allé: Ledreborg Allé i Roskilde og Lejre Kommune. En allé, som Colas asfalterede i 2021.

allevej

Langs 3. etape udførte Colas reperationer og udlagde slidlag i dagene op til turen. Her ser vi formand Bjørn le Fischer og hans hold på Allervej i Kolding.

Læs også Slotsgrus på Kastellet