TOUR DE FRANCE PÅ – OG OMKRING – COLAS-ASFALT

skurvogne-ovenfra

På vores byggeplads ved Parken bød Colas turen velkommen med bannere på taget af skurvognene.

byggepladsskilt

Da enkeltstarten forløb i København kunne cykelryttere og tilskuere spotte Colas’ byggepladsskilt ved Parken.

klargøring-af-lejre2

På Lindenborgvej i Lejre Kommune klargjorde Colas vejen til cykelrytterne i dagene op til turen.

Da turen startede ud på dansk grund, havde både cykelryttere og tilskuere rig mulighed for at hilse på Colas-medarbejdere og nyde godt af colas-asfalt.

Den første weekend i juli var historisk for alle danske cykelfans, da Tour de France havde sin store afgang fra den danske hovedstad. I løbet af de tre etaper har både cykelryttere og cykelfans gået, stået, set på og cyklet på arbejde, som Colas Danmark har udført gennem tiden.

Fra broen på Fredensgade i København, til udkigspunkter fra FCK’s Fan Village, til Danmarks længste allé i Lejre Kommune, og forbi store områder med asfaltarbejdere på arbejde omkring Kolding, har Colas Danmark været repræsenteret.

Mens cykelrytterne for længst er nået til Frankrig, kan vi her i Danmark se tilbage på de storslåede begivenheder og det solide arbejde, der er blevet udført af de orange ”uniformer” på tværs af landet.

Herunder kan du se nogle billeder af klargøring af turen, turruten og Colas’ byggeplads ved Parken i København.

ledrebrogalle

Cykelrytterne kørte bl.a. på Danmarks længste allé: Ledreborg Allé i Roskilde og Lejre Kommune. En allé, som Colas asfalterede i 2021.

allevej

Langs 3. etape udførte Colas reperationer og udlagde slidlag i dagene op til turen. Her ser vi formand Bjørn le Fischer og hans hold på Allervej i Kolding.