Karriere i Colas 2018-03-21T10:03:33+00:00

KARRIERE I COLAS?

Colas Danmark A/S er en af landets førende virksomheder inden for asfaltvejbygning med afdelinger fordelt over det meste af landet. Vi beskæftiger ca. 450 medarbejdere og indgår i den internationale Colas Gruppe med over 50.000 medarbejdere i mere end 50 lande.

DYGTIGE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Dygtige og engagerede medarbejdere er forudsætningen for vores succes. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe rammerne for en god arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling og med mulighed for personlig og faglig udvikling samt samarbejde og deling af viden på tværs.

Vi er en rummelig virksomhed med stor mangfoldighed, og selvom vores branche traditionelt tiltrækker mænd, finder flere og flere kvinder vej til Colas og de mange muligheder for et spændende og afvekslende job.

Skal du i praktik?

Colas tilbyder praktikstillinger til studerende. Vi hører også gerne fra dig, hvis du skal skrive opgave om et emne inden for vores branche.

Klik på billedet for at åbne vores praktikfolder som pdf:

LEDIGE STILLINGER I COLAS

SØG UOPFORDRET

Vi er altid interesserede i at høre fra nye, talentfulde kolleger, som ønsker at arbejde i en virksomhed, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder med de produkter og løsninger vi leverer.

Send din ansøgning til hr-uopfordret@colas.dk.

SE HVAD VORES MEDARBEJDERE SIGER OM AT ARBEJDE I COLAS

 • Rene Holch StruntzeRene Holch StruntzeFungerende holdleder

  Rene Holch Struntze er fungerende holdleder i Nørresundby, og han er glad for jobbet. ”I Colas må alle komme med forslag, og du bliver hørt. Det er ikke bare kæft, trit og retning. Som holdleder stræber jeg også efter at lytte til folkene i mit sjak. Det er jo ikke altid nødvendigvis mig, der har den bedste løsning”. Renes primære opgave er at springe til som holdleder, når et hold mangler en erfaren formand eller strygemand, der kan være garant for kvaliteten.

  Læs mere
 • Jannie OlsenJannie OlsenKontorelev

  Jannie Olsen er kontorelev i Viborg. Hun kommer direkte fra HHX (handelsgymnasiet) og skal i sin 2-årige læretid rundt om mange administrative opgaver. ”Allerede ved samtalen fik jeg et godt indtryk af Colas”. Jannie synes dagene flyver afsted. ”Her er altid mennesker, alle kender hinanden, og vi har et godt sammenhold. Og så er mine kolleger gode til at lære fra sig”. Jannie er også glad for at møde nye kolleger fra andre dele af landet. ”Det er noget helt andet end at gå i skole!”

  Læs mere
 • Anders VahlgrenAnders VahlgrenCivilingeniør

  Anders Vahlgren har læst byggeteknologi og arktisk teknologi på DTU. Under uddannelsen var han i praktik i en grønlandsk kommune. ”Som bygningsingeniør ved jeg en masse om beton, men ikke så meget om asfalt. Jeg har derfor haft en stejl indlæringskurve”, siger Anders, der fik sin ilddåb med udlægning af støjdæmpende asfalt på Køge Bugt-motorvejen kort tid efter sin ansættelse på laboratoriet i Glostrup. ”Jeg ønskede mig et job med afvekslende arbejdsopgaver, og i Colas er der ikke langt fra idé til handling. Når vi skal teste et produkt,  foregår det ikke bare i laboratoriet. Vi finder en egnet strækning og laver forsøget i virkeligheden i samarbejde med vores kolleger i entrepriseafdelingen og på udlægsholdene”. Til daglig arbejder han med kvalitetskontrol og har stor kontakt til fabrikker og entrepriseledere. Han er også med til at holde styr på og opdatere Colas’ ca. 150 forskellige asfaltrecepter.

  Læs mere

SE FILMEN

om jobbet som

VEJINGENIØR i Colas

VÆRDIER OG LEVEREGLER – MISSION OG VISION

Vores værdier og leveregler er formuleret af vores egne medarbejdere og er dybt forankrede i vores kultur.

Hvis du har spørgsmål til stillingsopslag eller blot vil høre mere om Colas som arbejdsplads, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores HR-afdeling:

Anne Køngerskov

HR-chef

apk@colas.dk
4034 6502
Anne Køngerskov

HR-chef

Anne er HR-chef og har ansvar for HR og løn i Colas Danmark A/S. Anne er desuden en del af Colas' ledergruppe.

4034 6502
Colas Danmark A/S, Fabriksparken 40, 2600 Glostrup

Sanne Hagemann

HR Business Partner

sha@colas.dk
2710 7070
Sanne Hagemann

HR Business Partner

Sanne er en del af HR og løn. Hun beskæftiger sig med rekruttering og HR.

2710 7070
Colas Danmark A/S, Fabriksparken 40, 2600 Glostrup

Anja Blom

Lønchef

aob@colas.dk
4598 9815
Anja Blom

Lønchef

Anja er en del af HR og løn og har ansvar for løn og personale.

4598 9815
Colas Danmark A/S, Fabriksparken 40, 2600 Glostrup

Ann-Mette Gunst

Lønkonsulent

amg@colas.dk
2429 0965
Ann-Mette Gunst

Lønkonsulent

Ann-Mette er lønkonsulent i HR og løn.

2429 0965
Colas Danmark A/S, Fabriksparken 40, 2600 Glostrup