COLAS HAR VUNDET DM I ARBJDSMILJØ FOR 4. GANG

Asfaltindustriens brancheorganisation og 3F har uddelt vandrepokalen DM i arbejdsmiljø til asfaltentreprenører siden 2011. Og det er fjerde gang, at Colas vinder pokalen.

Arbejdsmiljøpokal for færrest ulykker i branchen

Asfaltindustriens brancheorganisation og 3F overrækker hvert år vandrepokalen DM i arbejdsmiljø til den asfaltentreprenør, der har færrest ulykker. Colas vandt pokalen i 2011, 2013, 2014 og nu også i 2020.

“Jeg er stolt over at være i asfaltindustrien. Der er ikke ret mange brancher, hvor alle virksomheder arbejder så målrettet med arbejdsmiljø”, sagde Trine Leth Kølby fra Asfaltindustrien, da hun på vegne af brancheorganisationen og 3F overrakte pokalen til Colas.

Vinderen af vandrepokalen DM i arbejdsmiljø findes på grundlag af den laveste ulykkesfrekvens blandt asfaltentreprenørerne i asfaltindustrien. Colas’ ulykkesfrekvens var i 2019: 6,42 ulykker med fravær pr. 1 mio. arbejdstimer.

Colas-modtager-arbejdsmiljøpokal-2020-fra-Asfaltindustrien_400x600

Arbejdsmiljørepræsentant for asfalthold i Storkøbenhavn, Mikael Mikkelsen, modtog på hele Colas’ vegne vandrepokalen DM i arbejdsmiljø. Trine Leth Kølby fra Asfaltindustrien overrakte pokalen.

Colas-vandt-arbejdsmiljøpokal-2020_Jan-Dyhrs-hold-modtog-pokalen-på-Strandvejen-104-på-vegne-af-hele-Colas

Trine Leth Kølby fra brancheorganisationen Asfaltindustrien var taget til Strandvejen i Hellerup ved København, hvor arbejdsmiljørepræsentant Mikael Mikkelsen var i gang med at udlægge asfalt sammen med kollegerne på formand Jan Dyhrs hold. Arbejdsmiljøchef Niels Kirstein (yderst til venstre).

Ros fra arbejdsmiljøchefen

“Vi er glade for, at vandrepokalen igen er kommet hjem til Colas. Den er jo et synligt bevis på, at det nytter at have fokus på det der er farligt, når vi arbejder. Og jeg vil gerne rose alle Colas’ medarbejdere. Det kræver en stor fælles indsats at forbedre arbejdsmiljøet, og jeg håber, at alle vil fortsætte det gode arbejde”, sagde arbejdsmiljøchef Niels Kirstein.

Colas-vandt-arbejdsmiljøpokal-2020_napoleonshatte