Projekbeskrivelse

TYND MEN TÆT BELÆGNING MED
COMBIFALT I HADERSLEV 

Da Haderslev Kommune skulle renovere en strækning af landevejen til Aabenraa, vandt Colas opgaven på sin erfaring med tyndlagsbelægning.

Colas brugte Combifalt til projektet i Haderslev Kommune. Produktet er en tyndlagsbelægning til landeveje, som både virker støjdæmpende og giver en god forsegling af den eksisterende vejoverflade.

SPECIALISTOPGAVE

Opgaven omfattede renovering af en 3 km lang vejstrækning på i alt 38.000 m2 , som blev udført af et af Colas’ specialisthold. Holdet udsprøjtede først en polymermodificeret emulsion, Polycol 70C, ud over den gamle belægning. Polycol er udviklet af Colas og sikrer god vedhæftning mellem den gamle og den nye asfalt. Herefter udlagde holdet Combifalt i et tyndt lag med en speciel tyndlagsmaskine, som sikrer nøjagtig dosering på underlaget.

HURTIGERE OG BILLIGERE AT UDFØRE

Metoden kræver mindre materialeforbrug og er både hurtigere og billigere at udføre. Combifalt tyndlagsbelægning er således et effektivt og konkurrencedygtigt produkt til renovering af visse vejtyper og er et godt eksempel på Colas’ arbejde og udvikling af bæredygtige og innovative produkter og metoder.

Du kan læse mere om Combifalt i vores produktkatalog.

Colas-Combifalt-header-3
Colas-Combifalt_header-2
Colas-Combifalt-header-4