Colas skal levere asfalt til de københavnske veje

Efter at have afgivet det mest fordelagtige tilbud på levering af asfalt til Københavns Kommune mødtes kommunens Teknik og Miljøforvaltning og Colas Danmark A/S den 28. marts 2022 til endelig underskrift af den 2-årige rammeaftale på Colas’ hovedkontor i Herstedøster.

Aftalen omfatter en varekøbskontrakt, der skal dække Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltnings behov for levering af varmblandet asfalt til maskinudlægning på de københavnske gader m.m. Udover de 2 år indeholder aftalen desuden mulighed for forlængelse 2 x 1 år.

Colas er glade for kontrakten og glæder sig til samarbejdet med kommunen.

Foto: Enhedschef Ivan Partov, Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning og administrerende direktør Hans Oluf Krog.

Colas-og-Københavns-Kommune-kontrakt-om-asfaltleverance
Colas-viser-Københavns-Kommunes-Teknik-og-Miljøforvaltning-rund-på-asfaltfabrikken-i-Herstedøster

Foto: Fra venstre fabriksassistent John Povelsen, tilbudschef Michael Stav Hansen, enhedschef Pia Elsborg fra Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning, Colas’ regionsdirektør for Sjælland og Lolland-Falster Anders Fynboe, byggeleder Jens Otto Sørensen og projektleder Hamid Ali, begge fra Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning, salgs- og kundechef Martin Martedal, Colas, og fabriksleder Kim Petersen fra Colas’ asfaltfabrik i Køge.

Enhedschef Pia Elsborg, byggeleder Jens Otto Sørensen og projektleder Hamid Ali fra Københavns Kommune fik en rundvisning på Colas’ asfaltværk i Herstedøster.

Som en del af Asfaltindustrien er Colas med i regeringens klimapartnerskab. Vi har stort fokus på genbrug af materialer. Og vores miljøvaredeklarationer gør det let og sikkert at tage vælge den bedste belægning.